Social media video’s


social media video

 

Hoe kunt u social media video’s gebruiken?

Social media video is een van de mogelijkheden van videomarketing. Het houdt in dat je video’s gebruikt om interesse op te wekken via social media. Op je social media word je gevolgd door mensen die al interesse hebben in je bedrijf. Video is een van de tools om deze mensen om te zetten naar klanten. Je kunt videocampagnes op social media inzetten om deze mensen te triggeren om bijvoorbeeld je nieuwe product te kopen of om contact met je op te nemen. Zie hier onder een voorbeeld van een social media video.

 

 

Facebook, Instagram en Linkedin.

Facebook social media videoOmdat Facebook heel veel weet van zijn leden kun je daar een hele specifieke doelgroep aanspreken voor je campagne. Lees verder voor meer informatie hier over.

instagram social media video's

Op Instagram kun je video’s van maximaal 15 seconden uploaden. Dit is dus een heel goed kanaal om je volgers te teasen met een korte krachtige video.

Linkedin social media video's

Door een video op LinkedIn te plaatsen kun je bestaande connecties op de hoogte brengen van je ondernemingen. Dit is vooral voor de B2B handel erg handig. Hierdoor worden je warme leads op de hoogte gehouden.

 

Facebook advertentie

 

Op Facebook kun je heel gemakkelijk de doelgroep bereiken die voor jou belangrijk is. Als eerst kun je  precies instellen in welke regio je campagne getoond moet worden. Vervolgens kun je heel specifiek je doelgroep bepalen door leeftijd, geslacht, talen en interesses in te voeren. Hiermee bepaal je in welke markt je advertentie zichtbaar wordt. Je kunt zoveel interesses invullen als je zelf wilt, maar het is verstandig om de meter (rechts boven) in het groen te houden. Hierna kun je aan de rechter zijde zien wat het mogelijke bereik is met deze advertentie. Deze advertentie’s zijn goedkoop en je kunt heel makkelijk een grote specifieke doelgroep benaderen.

 

Social media video op Facebook

 

Video’s voor social media laten maken door Creators Videoproductie

 

Wil je gebruik maken van video’s op je social media? Dan kunnen wij je daar bij helpen. We kunnen de volledige productie verzorgen van concept ontwikkeling tot eindresultaat. Ook kunnen we de video verspreiden onder de doelgroep die voor jou belangrijk is. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan via onderstaand formulier een videomarketing plan aan of neem contact met ons op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *