Instructie video

Instructiefilm laten maken

Instructiefilm laten maken? Er zijn verschillende redenen om hiervoor te kiezen. Het kan zijn dat u een instructiefilm wilt hebben voor u eigen werknemers. Bijvoorbeeld wanneer zij moeten gaan werken met een bepaald nieuw (computer)systeem of met een nieuw product. Dit kan onder andere met behulp van e-learning. Het is echter ook mogelijk dat u een film wilt laten opmaken waarin aan potentiële klanten instructie wordt gegeven over het aan te schaffen product of bepaalde nieuwe software. Aankoopbarrières zullen zo aanzienlijk lager worden. Deze instructievideo kunt u natuurlijk ook inzetten voor al bestaande klanten om hen nog extra service te geven.

 

Instructiefilm mogelijkheden

Een instructiefilm kan bij Creators Videoproductie precies zo gemaakt worden zoals u dit voor ogen heeft. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een instructiefilm te laten maken die volledig met de camera geschoten is. Naar gelang van uw voorkeur, met of zonder acteurs. Het is daarnaast ook mogelijk om uw instructievideo volledig of gedeeltelijk te laten bestaan uit animaties. Deze animaties worden met de computer gegenereerd en zijn slechts beperkt door uw verbeeldingskracht. Het voordeel hierbij is dat u op zelfgekozen momenten, tekst, pijlen, of andere vormen van animaties kunt toevoegen. Deze kunnen de duidelijkheid van uw instructievideo aanzienlijk verhogen.

 

Instructiefilm van hoge kwaliteit

De instructiefilm die wij voor u zullen creëren zal uiteraard voldoen aan de hoge eisen die u aan elk onderdeel van uw bedrijf stelt. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat de film past bij het imago en de uitstraling van uw bedrijf en dat de inhoud duidelijk is en ‘to the point’. Zowel uw klanten als uw werknemers waarderen namelijk korte en heldere films. Zeker voor potentiële klanten geldt immers dat wanneer uw instructievideo te lang duurt dat zij hem niet zullen bekijken, of niet volledige zullen afspelen, waardoor u hen wellicht verliest als klant. Uiteraard leveren wij daarbij alleen video’s met kwalitatief goed beeld en geluid. Vul dus het onderstaande contactformulier in om een vrijblijvende afspraak met ons te maken. Wij informeren u graag verder.