Bedrijfsfilm


Bedrijfsfilm laten maken?

Bedrijfsfilm laten maken die goed is voor uw bedrijf? Wij leggen u hier graag uit hoe ons team u kan helpen. Voor elk type bedrijf hebben wij ervaring met het maken van een bedrijfsfilm, dus neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Een bedrijfsvideo laten maken voor meer conversie

Een bedrijfsvideo laten maken voor meer conversie

Een bedrijfsvideo laten maken levert meer conversie op, omdat er steeds meer video gebruikt wordt op het internet. Dit komt mede door social media platformen als Facebook en Instagram. Het internetgedrag van mensen verandert dus. Door deze transformatie wordt de aandacht steeds minder aangetrokken door tekst en steeds meer door video’s.

Een bedrijfsvideo laten maken voor een betere vindbaarheid

EEn bedrijfsvideo laten maken voor een betere vindbaarheid

Een bedrijfsvideo laten maken verhoogt u vindbaarheid op het internet. Naast Google is YouTube namelijk de grootste zoekmachine van de wereld. Google plaatst daarnaast ook websites met video’s hoger in de zoekresultaten. Google houdt zelfs zoveel van video’s dat zij YouTube hebben overgenomen.

Uw bedrijfsfilm wordt gedeeld

Uw bedrijfsfilm wordt gedeeld

Een bedrijfsvideo laten maken is handig, omdat social media mensen uitnodigt om video’s en afbeeldingen te delen. Platformen als Facebook, Instagram etc. bieden de mogelijkheid om op een hele makkelijke manier video’s te delen. Mensen delen hierdoor graag een video over een interessant onderwerp.Een bedrijfsfilm laten maken is een goede optie om te beginnen met uw videomarketing of om deze te versterken. Kijk hier voor meer info over videomarketing of ga verder naar onze pagina “Waarom Videomarketing?”

 

 

Een bedrijfsfilm laten maken is een goede optie om te beginnen met uw videomarketing of om deze te versterken. Kijk hier voor meer info over videomarketing of ga verder naar onze pagina “Waarom Videomarketing?”

Waarom Videomarketing?

 

Waar moet u op letten als u een bedrijfsvideo laat maken?

100

Lengte

Het is heel belangrijk dat u zorgt dat de video zo kort mogelijk is, zodat de kijker de hele video geïnteresseerd blijft.

100

Inhoud

De video moet inhoud van hoge kwaliteit bieden en zo snel mogelijk tot het onderwerp komen, zodat de kijker blijft kijken.

100

Uitstraling

Het behouden van uw goede imago is essentieel en daarom is het belangrijk dat de video er goed uitziet en professioneel overkomt.

100

Plaats

Waar en hoe u uw video plaatst is net zo belangrijk als de video zelf. Dit heeft veel invloed op de conversie die u eruit haalt.

 

Een bedrijfsvideo laten maken door Creators Videoproductie.

 

Bij Creators Videoproductie kunnen wij met u meedenken over uw bedrijfsfilm en uw videomarketing. U kunt bij ons uw bedrijfsfilm laten maken en wij kunnen u ook helpen met het plaatsen en promoten van uw video. Wij willen graag met u brainstormen om erachter te komen wat u kunt doen om met uw videomarketing te beginnen, of om uw videomarketing te versterken. Bel ons gerust op zodat wij een keertje vrijblijvend langs kunnen komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *